WhatsApp, yıllardır beklenen o özelliği sonunda kullanıma sunuyor

İnternet tabanlı anlık iletişim servisleri arasında yaşanan rekabette, WhatsApp’ın ezici bir üstünlüğü olduğu gerçek. Her ne kadar bir zamanlar bu platform için pek çok rakip ismi telaffuz edilmiş olsa da şimdilerde tek ciddi rakibinin Telegram olduğunu söyleyebiliriz. Ancak WhatsApp’ın kullanıcı sayısının Telegram’ın kullanıcı sayısının neredeyse 4 katı olduğunu biliyoruz. İşte aradaki farkı kapatabilmek için WhatsApp’ta olmayan özelliklerine güvenen Telegram’ın bu planı, WhatsApp tarafından boşa çıkarılmak isteniyor.

Nitekim Amerikalı iletişim servisi, şu sıralar yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. WABetaInfo tarafından servis edilen görselden de anlaşılacağı üzere, kullanıcılar artık WhatsApp üzerinden orijinal kalitede fotoğraf paylaşımı yapabilecekler. Bu özellik WhatsApp kullanıcılarının uzun yıllardır talep ettiği ancak Amerikalı sosyal medya devinin kulaklarını tıkadığı bir beklentiydi.

WhatsApp, yıllardır beklenen o özelliği sonunda kullanıma sunuyor

Bu durumu oldukça iyi değerlendiren Telegram ise, yıllardır kullanıcılarına orijinal kalitede fotoğraf gönderme imkanı sunuyor ve bu özellik sayesinde kullanıcı sayısını her gün arttırıyor. Öte yandan WhatsApp’ın son hamlesiyle birlikte bu fark ortadan kalkmış olacak.

WABetaInfo tarafından paylaşılan görsele baktığımız zaman, herhangi bir fotoğraf seçildiğinde bu fotoğraf için seçilecek araçlar menüsünde bulunan dişli çarka tıklayıp oradan fotoğraf kalitesini seçecek olan kullanıcılar bu sayede birbirleriyle istedikleri kalitede fotoğraf paylaşabilecekler. Özelliğin henüz test aşamasında olduğunu ancak kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulmasını beklediğimizi de belirtelim.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time