Oppo, telefonlarına 5G desteği getiriyor!

5G hayatımıza giderek entegre olmaya başlıyor. Bu kapsamda markalar da çalışmalarını hızlandırdı. Bu haftanın başlarında Oppo, 5G ağını destekleyen şirket markalı akıllı telefon modellerinin sahibi olan Hindistan’daki Airtel kullanıcıları için 5G bağlantı desteği getirdiğini duyurmuştu. Hatırlatmak gerekise Hindistan, ülkedeki farklı telekom operatörlerinden 5G ağının ilk aşamalarını görmesiyle biliniyor.

Oppo, telefonlarına 5G desteği getiriyor!

Şimdi, Çinli akıllı telefon üreticisi bölgedeki tüm Airtel kullanıcıları için daha yeni ve daha hızlı ağ standardı için destek getiriyor. Bu hamle, şirket ve Hint telekom devi ile ortak olarak gerçekleşti. Airtel Tüketici İşleri Direktörü Shashwat Sharma, “OPPO, Airtel’in uzun süredir devam eden bir ortağı ve 5G yolculuğumuzda onlarla bir kez daha işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Airtel 5G Plus halihazırda 8 şehirde yayında ve yakında hizmetlerimizi ülke genelinde artırmayı planlıyoruz. Mevcut Airtel 4G SIM, 5G özellikli, bu nedenle müşteriler, ayarlar altında 5G ağını seçerek tüm OPPO 5G cihazlarında ultra hızlı 5G hizmetlerinin keyfini çıkarabilir. Ağımız en iyi deneyimi sunacak, bu da mükemmel ses deneyimi ve süper hızlı arama bağlantısı ile birlikte bugüne göre 20 ila 30 kat daha yüksek hızlar ” ifadelerini ekledi

Bu, temel olarak, kullanıcıların 5G ağının avantajlarından yararlanmak için ayrı bir Airtel SIM kartına geçmek zorunda kalmayacağı anlamına geliyor. Bu nedenle, 5G hizmetlerini sunan şehirlerde yaşayan Airtel ve Oppo 5G telefon sahiplerinin, daha hızlı internet bağlantısının avantajlarından yararlanmak için ayarlardaki seçeneği etkinleştirmeleri yeterli olacak. OPPO henüz diğer bölgeler için 5G desteğinden söz etmedi.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time