Nissan Max-Out EV görüntüsüyle yok artık dedirtiyor!

Sunduğu konseptlerden biri, Max-Out adlı üstü açılır iki koltuklu bir spor otomobildi, ancak otomobil üreticisi o zaman yalnızca aracın neye benzeyeceğini gösteren bir render yayınlamıştı. Şimdi ise şirket, Yokohama’daki Nissan Futures etkinliğinin lansmanında Max-Out’un gerçek hayattaki fiziksel bir versiyonunu sergiledi ve görünüşe göre orijinal tasarımına sadık kaldı.

Araç hala farları ve farklı neon renklerde yanan kenarları olan iki koltuklu bir üstü açılır araba. EV’nin tasarımı, Tron ve Avatar dahil olmak üzere birçok farklı bilimkurgu serisinin karma estetiğine sahip. Ancak neye benzediğini göstermenin dışında Nissan, EV konseptiyle ilgili ayrıntıları henüz aylaşmadı, çünkü muhtemelen yakın zamanda bunun bir üretim versiyonunu yaratma planları yok.

Nissan Max-Out EV görüntüsüyle yok artık dedirtiyor!

Şirket, Max-Out’u ilk kez tanıttığında, 23 elektrikli araç geliştirme ve 2030 yılına kadar 15 yeni elektrikli araç piyasaya sürme sözü vermişti. Bu üretimle EV’ler ve benzinli araçların bir karışımını hedefliyordu. Özellikle, Avrupa’da elektrikli araçların %75’i ve ABD ve Çin’de %40’ı elektrikli araçlardan oluşan bir pazar karışımını hedefliyor. 2021 duyurusundan bu yana Nissan’ın piyasaya sürdüğü EV’lerden biri, varyanta bağlı olarak tahmini 216 ila 304 mil menzile sahip ilk elektrikli crossover’ı olan Ariya oldu.

Nissan, Futures etkinliğinin “sürdürülebilir mobilitenin ve yenilikçi tasarımın geleceğini nasıl şekillendirdiğini” ve “yaklaşan büyük ölçekli elektrikli mobiliteye geçişin getireceği çeşitli zorluklara ve fırsatlara” nasıl hazırlandığını göstereceğini söyledi. Etkinlik, şirketin Japonya’daki genel merkezinde gerçekleştirilirken Nissan, YouTube kanalına bazı panel kayıtları da yükleyecek.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time