Meta Quest Pro Tanıtıldı

Meta Connect Keynote etkinliği sırasında bir süredir dedikoduları dolaşan Meta Quest Pro karma gerçeklik başlığı da duyuruldu. Başlık, Qualcomm Snapdragon XR2+ çipset ve 12 GB RAM ile destekleniyor ve uygulamalar için 256 GB depolama alanı sunuyor.

Cihazda optik modülün içine ışığı katlayarak çalışan yeni bir lens ve optik teknolojiler sayesinde, optik yığın yüzde 40’ın üzerinde azaltılmış. İnç başına yüzde 37 daha fazla piksel sağlayan gelişmiş VR LCD ekran teknolojisi ile 1.3 kat daha geniş renk gamı mevcut.

Meta Quest Touch Pro Denetleyiciler sanal alanınızda 360 derecelik hareket aralığı için denetleyici başına 3 kamera ve bir Snapdragon 662 mobil işlemci içeriyor. Ek olarak, TruTouch dokunsal geri bildirimi ve hassas sıkıştırma, daha sezgisel bir VR hissi yaratıyor. Hızlı USB-C güç adaptörüne eşlik eden bir şarj istasyonu da kulaklığı ve kontrol cihazlarını şarjlı tutuyor.

Meta Quest Pro oyunların, eğlence uygulamalarının ve daha fazlasının keyfini çıkarmak için Meta Quest 2 uygulama kataloğuna erişmeye devam etmenizi de sağlıyor.

Ürün 1.500 dolar gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip. Başka bir deyişle 400 dolarlık Meta Quest 2’nin neredeyse dört katı. Ürünün sevkiyatları ise 25 Ekim tarihinde başlayacak.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time