iQOO Neo 7’nin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan iQOO daha çok bütçe dostu modelleriyle bilinse de, zaman zaman oldukça güçlü ve tam bir fiyat performans canavarı amiral gemisi cihazlarıyla da adından bahsettirebiliyor. İşte şirketin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve Neo 7 ismini verdiği son akıllı telefonu da tam olarak bu kategoriye dahil bir cihaz görünümü veriyor.

Bugün internete sızan bir basın görseli sayesinde nihai tasarımını tam olarak gördüğümüz iQOO Neo 7, arka tarafta kendisine has kamera tasarımıyla dikkat çekerken, ön tarafta ise delikli yuvarlak selfie kamerası uygulamasını sürdürmüş. Cihazın çerçeve yapısının inceliği dikkat çekerken, turuncu renk seçeneğinin de bir hayli hoş durduğunu söylemek gerek.

iQOO Neo 7’nin hem tasarımı hem de özellikleri sızdırıldı

Görseli sızdıran duyumcunun aynı zamanda telefonun nihai özelliklerini paylaştığını da ekleyelim. Buna göre iQOO Neo 7 karşımıza 6,73 inç büyüklüğünde bir ekranla çıkacak. Daha keskin ve üst seviye görüntü kalitesi sunması için gücünü AMOLED E5 panelden alacak olan bu ekranın üst kısmında yer alan selfie kamerası ise 16MP’lik bir çekim kalitesi sunacak.

Arka yüzeyde yer alan 3’lü kamera kurgusunun odağında 50MP’lik Sonu IMX766V sensörünün bulunacağı kesinleşirken, diğer iki kamera hakkında ise şimdilik bir bilgimiz bulunmuyor. Gücünü Dimensity 9000+ yonga setinden alması beklenen telefonun 5.000mAh batarya ve 120W hızlı şarj teknolojisiyle geleceği de kesinleşti. Son olarak RAM tarafında 8GB / 12GB seçeneklerine sahip olması beklenen cihazın dahili depolama alanı olaraksa 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı seçenek ile karşımıza çıkacağını belirtelim.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time