Galaxy S23 serisinin renk seçenekleri ortaya çıktı!

Samsung, Galaxy S23 modelleriyle ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne dek sızıntılarla gündemden düşmeyen cihazlarla ilgili günden güne yeni bir detay ortaya çıkıyor. Daha önce kilit özellikleri ve tasarımları belli olan akıllı telefonların şimdi de renk seçenekleri netleşti.

Galaxy S23 serisinin renk seçenekleri belli oldu

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Ross Young, yaklaşan Galaxy S23 serisinin renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Young’a göre Samsung’un bir sonraki premium modelleri Bej, Siyah, Yeşil ve Açık Pembe olmak üzere dört farklı renkle kullanıcıların karşısına çıkacak. Tabii bu, beklenenin aksine oldukça kısıtlı bir renk yelpazesi.

Bilindiği üzere Galaxy S23 serisinin şarj hızları geçtiğimiz haftalarda 3C veri tabanında ortaya çıktı. Buna göre cihazlar maksimum 25W şarj hızlarını destekleyecekler. Hatta Galaxy S22 Ultra’nın 45W hızında şarj olduğu dikkate alındığında, devam modelinin neden böyle bir düşüşle kullanıcı karşısına çıkacağı da akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen bazı kaynaklar yaklaşan Galaxy S23 serisinin pil kapasitelerini paylaştı. Buna göre serinin standart ve Plus modeli, seleflerine kıyasla 200 mAh daha büyük bir pille gelecek. Bu noktada S23 3.900 mAh ve S23 Plus 4.700 mAh‘lik bir bataryadan beslenecek.

Galaxy S23 Ultra‘ya geldiğimizde ise herhangi bir yükseltme görünmüyor. Zira son raporlara göre cihaz, selefiyle aynı 5.000 mAh‘lik bir bataryayla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Serinin çıkış tarihi konusunda da birçok iddia söz konusu. Zira Güney Koreli haber kuruluşu ET News  tarafından yayınlanan son rapora göre Galaxy S22 serisini şubat ayında vitrine çıkaran Samsung, yeni seriyi beklenenden daha erken tanıtmak için çalışmalara başladı.

Bilindiği üzere Samsung, Galaxy serisinin tanıtımı için genellikle ocak ve şubat aylarını tercih ediyor. Ancak şirketin özellikle iPhone 14 serisiyle aradaki süreyi daha da kısaltarak premimum pazardaki payını güvence altına almak istediği ifade ediliyor. Bu nedenle Şubat 2023’te çıkış yapması beklenen yeni Galaxy modelleri, beklenenden daha erken tanıtılabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time