Sorununu kökünden çözecek! Dünyaca ünlü yıldızın Süper Lig devine imzası an meselesi

Ara transfer dönemine eski yıldızı Aboubakar’ı kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, savunma hattına da takviye yapmak istiyor. Golcü problemini çözen siyah-beyazlılar, şimdi de bonservisini elinde bulunduran stoper Eliaquim Mangala’yı radarına aldı. Beşiktaş yönetimi 31 yaşındaki deneyimli savunmacıyı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Icardi ve Mertens transferlerini unutun! Galatasaray, Dünya Kupası’nın yıldızına imzayı attırıyor

Sezon başında dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray, ara transfer döneminde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, Dünya Kupası şampiyonu Arjantin’in yıldız futbolcusu Di Maria’yı renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Galatasaray, ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmak istediği futbolcuyla, sezon sonunda 2 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Astronomide Pulsar Ne Demek, Nasıl Oluşur?

Evrenin uzak noktalarında bir nabız gibi belirli periyotlarda atarak bize radyo dalgaları, ses ve ışık gönderen pulsar olarak adlandırılan nötron yıldızları, uzayda karşılaştığımız en ilginç olaylardan bir tanesi. Çok büyük kütleli yıldızların ölmesi ile ortaya çıkan pulsar nedir, nasıl oluşur yakından bakalım ve bu sistemi biraz daha yakından tanımaya çalışalım.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time