İstanbul’da Hollanda, İngiltere ve Almanya’nın ardından Fransa Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle kapatıldı

Hollanda, İngiltere ve Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’nun ardından Beyoğlu’nda bulunan Fransa Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle geçici bir süreliğine kapatıldı. Pierre Loti Fransız Lisesi de güvenlik gerekçesiyle eğitime ara verdiğini duyurdu.

İstanbul’da Hollanda ve İngiltere’nin ardından Almanya Başkonsolosluğu da güvenlik gerekçesiyle kapatıldı

Hollanda ve İngiltere’nin ardından Beyoğlu’nda bulunan Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu da batılı hedeflere yönelik artan tehdit nedeniyle güvenlik gerekçesiyle geçici olarak kapatıldı. Öte yandan bugün için planlanan vize ve pasaport randevuları da iptal edildi.

İstanbul’da Hollanda konsolosluğu neden kapatıldı? Hollanda konsolosluk ne zaman açılacak?

İstanbul’da Hollanda konsolosluğu neden kapatıldı ve Hollanda konsolosluk ne zaman açılacak soruları gündeme geliyor. İstanbul Beyoğlu’nda bulunan Hollanda Başkonsolosluğu neden kapatıldı ve Hollanda konsolosluk ne zaman açılacak merak ediliyor. Peki, İstanbul’da Hollanda konsolosluğu neden kapatıldı? Hollanda konsolosluk ne zaman açılacak?

Dışişleri’nden ABD ve Avrupa’ya seyahat edecek Türk vatandaşlarına uyarı: Irkçı saldırılara karşı dikkatli olun

Dışişleri Bakanlığı, ABD ve Avrupa ülkelerinde yaşayan veya bu ülkelere seyahat edecek Türk vatandaşları için uyarı mesajı yayınladı. Bu ülkelerdeki İslam karşıtı ve ırkçı nitelikteki eylemler nedeniyle dikkatli olunmasını isteyen Bakanlık, “Olabilecek yabancı düşmanı ve ırkçı tacizler ve saldırılar karşında soğukkanlı davranarak yerel güvenlik güçlerine başvurun. İhtiyaç halinde, bakanlığımızın konsolosluk çağrı merkezi arayın” ifadelerini kullandı.

ABD, Almanya ve Fransa’dan vatandaşlarına peş peşe Türkiye uyarısı: Olası terör saldırılarına karşı dikkatli olun!

Aşırı sağcı siyasetçi Rasmus Paludan’ın İsveç ve Danimarka’da Kur’an-ı Kerim yakmasının ardından ABD, Almanya ve Fransa, Türkiye’de yaşayan vatandaşlarına uyarılarda bulundu. Üç ülke, Kur’an yakma olayları nedeniyle Türkiye’de terör saldırıları riskinin arttığını, bu nedenle vatandaşlarından kalabalık yerlerde ve ibadet alanlarında dikkatli olmalarını istedi.

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak ne demek? Lisans süresi sorunu çözümü

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı alıyorsanız, bilgisayarda bir donanım değişikliği gerçekleştirmiş ya da işletim sistemini kendiniz yüklemiş olabilirsiniz. Bu durumlarda lisans süresi dolacak uyarısı alınabiliyor. Peki bu sorunu nasıl çözebiliriz? İşte yapılması gerekenler…

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time