Bodrumspor Süper Lig için kenetlendi

SPOR Toto 1’inci Lig Play-Off final karşılaşmasında Pendikspor ile kozlarını paylaşacak Bodrumspor maçın hazırlıklarına başladı. Futbol Federasyonu, iki takım arasındaki final maçının 8 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacağını resmen açıklarken, yeşil-beyazlı ekip Süper Lig’e çıkmak için kenetlendi.

Hamsik futbolu bıraktı mı? Marek Hamsik neden saçını kestirdi?

Bu sezon sakatlıklar nedeniyle eski formuna dönemeyen ve son sakatlığı sonrası 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen Hamsik’in saç tıraşı olduğu görüntüler sorası Hamsik futbolu bıraktı mı? Marek Hamsik neden saçını kestirdi gibi konular merak edildi. Peki, Hamsik futbolu bıraktı mı?

Jayden Oosterwolde kimdir? Kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor, mevkisi ne, boyu ve kilosu kaç? Jayden Oosterwolde’un futbol kariyeri!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jayden Oosterwolde’un kim olduğu merak ediliyor. Peki, Jayden Oosterwolde kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, mesleği ne, hangi takımda oynuyor, boyu kaç, kilosu kaçtır? Jayden Oosterwolde’un hayatı ve futbol kariyeri hakkında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Kaan Ayhan hangi mevkiide oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımlarda oynadı? Kaan Ayhan kimdir?

Galatasaray, Beşiktaş’ın da ilgilendiği milli futbolcu Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Sarı-kırmızılılar, Serie A ekibi Sassuolo’ya 500 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. 28 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu ise 3.5 milyon euro. Merak edilenler arasında ise Kaan Ayhan hangi mevkiide oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımlarda oynadı? Kaan Ayhan kimdir? soruları yer aldı.

Mert Müldür Galatasaray’a mı geliyor? Mert Müldür Galatasaray’a gelecek mi? Mert Müldür hangi takımda?

Süper Lig’de transfer döneminde heyecan dorukta. Futbolseverler transfer dönemindeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Galatasaray’a transfer olacağı yönünde haberler çıkan Mert Müldür için menajerinden açıklama geldi. Merak edilenler arasında ise Mert Müldür Galatasaray’a mı geliyor? Mert Müldür Galatasaray’a gelecek mi? soruları yer alıyor.

Kaan Ayhan kimdir? Kaan Ayhan kaç yaşında, nereli? Kaan Ayhan hayatı ve biyografisi!

Kaan Ayhan’ın hayatı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Galatasaray ile anlaşan Kaan Ayhan’ın kim olduğu ve kariyeri merak edilenler arasında yer alırken arama motorlarında Kaan Ayhan kimdir? Kaan Ayhan kaç yaşında, nereli? Kaan Ayhan hayatı ve biyografisi! araması yapılıyor.

Hakan Keleş hangi takımlarda oynadı? Hakan Keleş hangi takımda? Hakan Keleş kariyeri!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, bu hafta oynayacakları Galatasaray maçıyla ilgili, “Taraftarımıza 100. galibiyetimizi armağan etmek istiyorum” dedi. Futbolseverlerin merak ettikleri arasında ise Hakan Keleş hangi takımlarda oynadı? Hakan Keleş hangi takımda? Hakan Keleş kariyeri! soruları yer alıyor.

Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? Süper lig Şampiyonları ne kadar kazanıyor?

Süper ligde ara transfer dönem ne zaman biteceğine yönelik tarih araştırmaları, futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Peki Futbolda Ara transfer dönemi ne zaman bitecek? Spor Toto Süper Lig ne zaman bitecek? Süper lig şampiyonları ve ligi ikinci, üçüncü sırada tamamlayan takımlar ne kadar kazanıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler…

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time