Karamollaoğlu rengini belli etti: Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olursa yüzde yüz kazanır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6’lı masanın cumhurbaşkanı adayının en kısa sürede açıklanacağını söyleyip dikkat çeken mesajlar verdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması halinde kesin olarak kazanacağını söyleyen Karamollaoğlu, “Bu işin zamanı geldi. En kısa zamanda açıklama yapılacak. Onun için kimsenin tereddüdü olmasın.” ifadelerini kullandı.

CHP’li Tanrıkulu canlı yayında isim verdi: Kılıçdaroğlu, 13 Şubat’ta Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak

6’lı Masa’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ile ilgili tartışmalar devam ederken CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Katıldığı televizyon programında adayla ilgili soruyu yanıtlayan Tanrıkulu, “Büyük bir aksilik olmadığı sürece genel başkanımız 13 Şubat’ta Millet İttifakı’nın adayı olarak açıklanacak.” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’na canlı yayında açık açık soruldu: Aday olursanız seçim kazanılabilir mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Altı partinin ortak adayı olursanız seçim kazanılabilir mi?” sorusuna da yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Kazanılabilir tabi. Bütün anketler bunu gösteriyor zaten. Bizim kararlılıkla ‘Bu ülkeye demokrasiyi, insan haklarını getireceğiz, yoksulluğu tarihe gömeceğiz’ gibi iddialarımız var zaten” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan nostaljik paylaşım! Aile fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni yağdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Instagram üzerinden eski bir aile fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve çocukları Kerem Kılıçdaroğlu, Zeynep Kılıçdaroğlu, Aslı Kılıçdaroğlu Nadir’in de yer aldığı fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

6’lı masanın adayı kim olacak? Herkes “Kılıçdaroğlu” diyor ama AK Parti’nin başka bir iddiası var

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, konuk olduğu canlı yayında “6’lı masanın adayı kim olur?” sorusuna yanıt verdi. Turan, “Eğer Kılıçdaroğlu aday olsaydı, bugüne kadar açıklardı. Hala açıklanmamış olması masadaki krizi gösteriyor. Kemal Bey’in cesareti olsa şimdiye kadar aday olurdu.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na açtığı dava reddedildi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kamu ihalelerinden en büyük payı alan müteahhitler için kullandığı ‘beşli çete’yi Rusya Devlet Başkanı Putin’in yurt dışına para kaçıran oligarklarına benzetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu açıklama üzerine Kılıçdaroğlu aleyhine dava açtı. Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, davanın reddine karar verildiğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu’nun “Aklınızı alırım sizin” tepkisinde bulunduğu SADAT’tan ortalığı karıştıracak reklam çıkışı

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun katıldığı televizyon programına reklam veren SADAT’a yönelik “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz” tepkisi gündeme bomba gibi düştü. Reklamın Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında yayınlanması için “bilinçli” olarak çalışma yürüttüklerini belirten SADAT Başkanı Melih Tanrıverdi, “Kim derdi Kılıçdaroğlu bin beş yüz liralık bir reklama mağlup olacak diye. Biz aklımızın zekatını versek sen ihya olursun” dedi.

Kılıçdaroğlu’nu kızdıran SADAT reklamı için kanal yönetiminden açıklama geldi

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun usta gazeteci Uğur Dündar’ın gündeme ilişkin sorularına yanıt verdiği programda yayınlanan SADAT reklamı büyük bir kriz yarattı. Yayın sırasında gösterilen alt bant reklamına Kılıçdaroğlu, “O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz” sözleriyle tepki gösterirken, kanal yönetiminden de yaşanan gerilim sonrası yazılı açıklama geldi.

CHP’liler Denizli’de Kılıçdaroğlu’nu “Demokratik Baba” pankartıyla karşıladı

Denizli’de temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerle bir araya geldi. CHP lideri, programda “The Godfather” müziği ve “Demokratik Baba” pankartıyla karşılandı. Sahnede çalan müzik ve pankarta programa katılanlar dakikalarca alkışlayarak karşılık verdi.

Vatandaşın en büyük sorunlarından biri! Seçimler yaklaşırken Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak bir vaat daha

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim vaatlerine bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “6 ay sonra geniş kapsamlı afların gündemimizde olduğu doğrudur. Bunlardan bazıları; ehliyet afları, sicil ve borç afları, eğitim ve denklik afları, Bağkur tescil afları vs. Liste uzun” ifadelerini kullandı.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time