1 kişinin öldüğü İETT kazasında yeni görüntüler! Dehşet anlarını otobüs içerisindeki kamera kaydetti

Bahçelievler’ce İETT otobüsünün durağa dalmasıyla 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazanın, otobüs içinden güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şoförün gözlerinin kapandığı ve kazayla irkilerek başını kaldırdığı görüldü. Tansiyon hastası olduğunu söyleyen İETT şoförü, savcılıktaki ifadesinde, “Kaza anını hatırlamıyorum, olay öncesinde gözlerim karardı, olay yaşandıktan sonra kendime geldim. Kesinlikle uyumadım, yolcunun beyanını kesinlikle kabul etmiyorum.” dedi.

Kaza sonrası ilk adımlarını atmaya başlayan Sergen Deveci, hüngür hüngür ağladı

Geçtiğimiz kasım ayında 3 kişinin ölümüne neden olan korkunç kazadan ağır yaralı kurtulan oyuncu Sergen Deveci, haftalar sonra adım atmaya başladı. Herhangi bir destek almadan ilk adımlarını atan Deveci, doktoruna sarılıp mutluluktan ağladığı anları da sosyal medya hesabından paylaştı.

68 kişi can verdi, görüntüler korkunç! Uçak düşmeden önce canlı yayına başladı, yere çakıldığı ana kadar her şeyi kaydetti

Nepal’in başkenti Katmandu’dan Pokhara’ya giden Yeti Havayolları’na ait yolcu uçağı Seti Nehri Vadisi yakınında düştü. Katliam gibi olayda ölü sayısı 68’e yükselirken, uçak kazası gerçekleşmeden hemen önce sosyal medyada canlı yayın açan bir yolcunun her şeyi kayıt altına aldığı iddia edildi. Paylaşılan görüntülerde sakin bir şekilde yolculuk yapan yolcuların uçağın sola doğru yatmasıyla çığlıklar attığı ve uçağın yere çakıldıktan sonra alevler içinde kaldığı görülüyor.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time