Son Dakika! Borç yapılandırma paketinin detayları belli oldu: Vade 4 yıl olacak, peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacak

Son dakika! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu borç yapılandırma paketinin detaylarını paylaştı. Bakan, “Vade 4 yıl olacak, peşin ödemede yüzde 10 indirim sağlanacak. Vergi, ceza, faiz gibi hangi türden olursa olsun borcu bulunan vatandaşlarımızın 2000 lirayı aşmayan borçlarını siliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan tek tek açıkladı! İşte Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinin detayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketini açıkladı. Buna göre vergi borcu cezaları kalkacak, taksitli ödeme imkanı getirilecek. Ayrıca 2 bin lirayı aşmayan icralık durumdaki borçlar ve trafik ceza puanları silinecek. İşte pakete dair tüm detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması geliyor! İşte yarın Kabine’de görüşülecek paketin detayları

Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan borçların yapılandırılması planlanırken paketin detayları yarın gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısında ele alınacak. Yapılandırma paketinin en geç şubat ayında yasalaşması bekleniyor.

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması geliyor! İşte Kabine’de görüşülecek paketin detayları

Borçlar için cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi için çalışmalar başladı. Buna göre 31 Aralık 2022’ye kadar oluşan borçlar yapılandırılacak; vergi, sigorta primi borçlarıyla cezalar için de yapılandırma imkanı sunulacak. Pazartesi günü Kabine toplantısında ele alınacak yapılandırma paketinin, en geç şubat ayında yasalaşması bekleniyor.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time