Maaşlarını düşük bulan bankacılardan sessiz protesto! Şubelere siyah kıyafetlerle gittiler

Banka çalışanları maaşlarının düşük olmasına tepki göstermek adına bugün “Siyah Simsiyah” adı altında sessiz bir eyleme imza attı. Katılımın oldukça fazla olduğu maaş protesto eyleminde bankacılar şubelerine siyah kıyafetleriyle giderken, bazı banka müşterilerinin de siyah kıyafetlerle bankacılara destek verdikleri görüldü.

Yılbaşında bankalar açık mı, 31 Aralık Cumartesi bankalar çalışıyor mu?

Yılbaşı heyecanı için geri sayım sürüyor. 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece yılbaşı kutlanıyor. 1 Ocak Cumartesi günü resmi tatil Ancak bankalarla ilgili kafa karışıklığı sürüyor. Peki, Bankalar yıl başında çalışıyor mu? Bankalar kaça kadar açık? 31 Aralıkta bankalar çalışıyor mu? 1 Ocak Cumartesi havale/EFT yapılır mı? 1 Ocak ta banklar yarım gün mü çalışıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler….

Kredi Kart Aidat İadesi Nasıl Alınır?

Günümüz ekonomik koşullarında neredeyse herkesin en az bir tane kullanmak zorunda kaldığı kredi kartları çoğu zaman işimizi kolaylaştırıyor ancak bazen üyelik ücreti ve aidat gibi isimler altında bankalar bizden fazladan para alıyor. Peki kredi kart aidat ücreti nasıl geri alınır? Gelin kredi kart aidat iadesi almak için uygulayabileceğiniz yöntemlere yakından bakalım.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time