Altay – Adanaspor maç özeti! (VİDEO) Altay maçı özeti izle! Altay Adanaspor maçı kaç kaç bitti?

Altay -Adanaspor maçını kaçıran futbolseverler Altay maçı özeti ile maçın önemli pozisyonlarını seyretmek istiyor. Maçın özetini izlemek isteyen futbolseverler Altay -Adanaspor maç özeti! Altay Adanaspor maçı özeti izle! araştırması yapıyor. Peki, Altay Altay maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar…

Fenerbahçe’ye maliyeti belli oldu! Altay Bayındır’ın yerine dünya yıldızı geliyor

Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın gerisine düşen Fenerbahçe’de kaleci Altay Bayındır’ın performansı tartışma konusu oldu. Sözleşme uzatma görüşmelerinde kapıyı yüksekten açan Altay Bayındır’ın yerine PSG’nin dünyaca ünlü kalecisi Keylor Navas gündeme alındı. Fenerbahçe’nin PSG’de şans bulamayan Navas için hazırladığı paketin detayları da belli oldu.

Görüşmeler tıkandı! Fenerbahçe, Altay Bayındır’ın teklifiyle şaşkına döndü

Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Altay Bayındır ile yapılan sözleşme yenileme görüşmelerini askıya aldı. Yıllık 25 milyon TL ve 5 yıllık sözleşme isteyen genç kaleciye sarı-lacivertli yönetimin bu teklife sıcak bakmadığı ve görüşmeleri durdurduğu öğrenildi.

Yalnız Kurt final mi yaptı, bitti mi? Yalnız Kurt neden yok? Yalnız Kurt yeni bölümü yok mu? Yalnız Kurt neden final oldu?

ATV’nin sevilen dizisi Yalnız Kurt bugün yayın akışında yer almadı. Dizi geçtiğimiz hafta final yapmıştı. Dizinin final bölümünün ardından izleyiciler, Yalnız Kurt final mi yaptı, bitti mi? Yalnız Kurt neden yok? Yalnız Kurt yeni bölümü yok mu? Yalnız Kurt neden final oldu? merak etti. Peki, Yalnız Kurt neden final yaptı? İşte detaylar…

Yalnız Kurt FİNAL CANLI izle! Yalnız Kurt 32. yeni bölüm izle! 30 Aralık Yalnız Kurt 32. full HD canlı izleme linki!

TV’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Yalnız Kurt dizisi yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Yalnız Kurt canlı izle bölümü için Yalnız Kurt dizisi izleyicileri Yalnız Kurt canlı izle! Yalnız Kurt yeni bölüm canlı izle! Yalnız Kurt yeni bölüm izle! araştırması yapıyorlar. Ayrıca bu akşam Yalnız Kurt dizisinin 32. bölümü yayınlanacağı için Yalnız Kurt 32. bölüm izle! Yalnız Kurt yeni bölümde neler olacak? araştırması da yapılmakta.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time