Apex Legends kapanıyor: EA’den, Apex Legends Mobile ve Battlefield için iki kötü haber birden

Electronic Arts, beklenen Battlefield mobil oyunu üzerinde çalışmayı durdurduğunu ve Apex Legends Mobile için de yolun sonuna gelindiğini açıkladı. Açıklamaya göre geçen yıl piyasaya çıkan bir battle royale oyunu olan Apex Legends Mobile, 1 Mayıs’ta faaliyetlerini durduracak.

Apex Legends Mobile kapatılıyor

EA’in sitesinde yayınlanan bir SSS’ye göre, oyun içi öğeler satın alan veya Apex Legends Mobil hesabında oyun içi para birimi bulunan oyuncular, sunucular kapandıktan sonra satın alımlarını kaybedecek ve geri ödeme alamayacak. Apex Legends Mobile’ın kullanımdan kaldırılması, oyunun konsol veya PC sürümlerini etkilemeyecek.

Mobil Battlefield çıkmadan iptal edildi

EA, ilk olarak 2021’de bir Battlefield mobil oyunu için planlarını açıklamıştı. İlk plan, büyük ölçekli askeri FPS’yi mobil cihazlara getirmek ve bunun konsol/PC versiyonundan farklı bir yaklaşım olmasıydı. EA, o zamanlar amacının seri için vizyonlarını en iyi şekilde mobile taşımak olduğunu söylemişti.

Bu arada şirket, 2021 yılında piyasaya çıktığında “hayal kırıklığı” olarak nitelendirilen amiral gemisi oyunu Battlefield 2042 üzerinde çalışmaya devam edecek.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time